Авантюристът Роси: Искам Левски в Шампионската лига!

снимка: twitter.com

Старши треньорът на Левски Делио Роси сподели голямата си цел със "синия" клуб. Тя е Левски отново да се завърне в най-престижния европейски клубен турнир - Шампионската лига. Италианският специалист разкри това в интервю за клубната телевизия. Той каза още, че впечатленията му от България са отлични. Роси много харесва феновете и единствената му цел е да ги радва с блестяща игра от страна на неговия отбор.

"Българският футбол е един развиващ се продукт. Има желание, страст и ако има правилна стратегия, ще дойдат и добри резултати. Искам един ден Левски пак да играе в групите на Шампионска лига", разкри специалистът.

"Дойдох с огромно любопитство и ентусиазъм. Бях посрещнат много добре. Затруднява ме езикът, но условията са страхотни. Впечатленията ми от България са отлични!", заяви Роси. 

"Надявам с времето да изградя един отбор, който да играе добър футбол и преди всичко да радва феновете.  Срещнах се с двама представители на фенската организация. Почувствах, че са много отдадени и им казах, че истинските фенове си проличават в трудните моменти, защото ще има и такива", предупреди Роси, който е крайно амбициран за успехи с Левски.