Арсенал изгонил дебелия хлапак Хари Кейн

снимка: twitter.com

Арсенал е притежавал Хари Кейн в школата си, но осемгодишното хлапе е било освободено от "артилеристите". Причината е, че малкият Хари бил пълен и ни най-малко атлетичен. Това разкри тогавашният директор на школата на Арсенал Лиъм Брейди.

"Той беше малко пълен и не беше много атлетичен, но ние направихме грешка. В крайна сметка и Тотнъм го пращаше под наем в нискоразредни клубове три или четири пъти. Благодарение на своята решителност той направи невероятна кариера, която заслужава. Той притежава характер, който го кара да се развива непрекъснато. След Меси, Роналдо и Левандовски той е следващият най-добър нападател. Статистиката говори сама за себе си. А е само на 24 години", споделя Брейди.

В момента Хари Кейн е голмайстор на вечния враг на "топчиите" - Тотнъм. Миналия уикенд английският нападател дори наказа Арсенал в дербито, спечелено с 1:0 благодарение на неговия гол. Кейн също си спомня за този епизод от живота си, когато е свързан с "артилеристите". Наскоро той заяви, че да бъде освободен е "най-доброто нещо", което му се е случвало.