Арабски бек се бръкна със 150 бона и спря кризата във Верея

снимка: lap.bg

Защитникът Хюсейн Сюлеймани е довел до край финансовата криза във Верея. Както знаете, в тима от Стара Загора отдавна не са се плащали заплати, а скоро се стигна и до бойкот на тренировка. Той бе предизвикан от недоволство по привличане на нови футболисти, тъй като има затруднения при плащането на настоящите играчи. Националът на Саудитска Арабия обаче се е бръкнал със 150 хиляди евро, за да спре кризата.

Вчера напрежението на "Трейс Арена" бе свалено и заплатите бяха платени. Парите са дошли от 40-годишния Сюлеймани. Бекът е дал 150 бона на три транша на Верея, за да облече фланелката на тима.

Целта на защитника е да бъде в добра форма, за да има шанс да попадне в състава на своята родина за Мондиал 2018 в Русия. Хюсейн вече има три световни първенства на сметката си, а огромното му желание е да участва на четвърти Мондиал. Поради тази причина бил готов да си плати, за да играе, пише "Меридиан мач". 

До момента Сюлеймани е взел участие в четири мача с екипа на "лъвовете", а благодарение на него съотборниците му получиха по една заплата и две премии.