Ангел Стойков: Момчетата рухнаха, не ги бях виждал така

Селекционерът на юношеския национален отбор по футбол до 19 години Ангел Стойков не скри разочарованието си от втората загуба на момчетата на Евро2017. Младоците загубиха от Германия с 0:3, в мач, който бе помарчен от съдийските решения.

"Момчетата рухнаха. Не ги бях виждал така. Съкрушени са. В нокаут. Не знам какво ще правим в следващия си мач и как ще ги вдигна на крака. По принцип не искам да коментирам рефера срещу Германия, но всички ми казват едно и също - че той е бил сред главните действащи лица на терена. С човек по-малко се борихме до последния съдийски сигнал и показахме всичко, с което разполагаме“, заяви спецът.

„Няма за какво да съжаляваме. Опитът, който получихме, е безценен. А и някои от нещата ще са ни обица на ухото за по-напред. Тук дойдохме като победители, заради всичко, което постигнахме и заради класирането си, не забравяйте това. Направихме много. И никой не може да ни го отнеме. Лошото е, че историята се интересува единствено от крайните резултати...", каза още Стойков.