ЦСКА взе трима футболисти на Локо Пловдив, очаква още четирима

снимка: Булфото

Защитниците Юнес Бенжалюн, Жереми Родригес, както и португалският халф Сержиньо вече не са част от Локомотив (Пд), оповестиха официално от клуба.

 

Тримата разтрогнаха по взаимно съгласие своите договори с клуба и са свободни да си търсят други отбори.

 

Бенжалюн и Родригес не са долюбвани от феновете на "Лаута", като нееднократно бяха обвинявани в симулативни игри.

 

Веднага след разтрогването тази сутрин със "смърфовете" от ЦСКА са се свързали с играчите и те веднага са се присъединили към тях. Ръководството на "червените" ще се възползва максимално от ситуацията, като в момента се водят преговори за още четирима футболисти. Това са Христо Златински, Тасио, Михаил Венков и Илиас Кириакидис.

 

След като Коко Динев не може да финансира клуба, това означава,  че скъпоплатените футболисти няма да могат да взимат своите възнаграждения. Който желае може да остане и да се раздава, и да играе за вярната публика на клуба.

 

Вчера около 200 души се събраха на тренировката на тима на стадиона в парк „Лаута". Те дадоха ултиматум на футболисти и треньори, че ако съмнителните мачове и в клуба не престанат може да се стигне и до по-крайни действия, а на прицел отново попаднаха основно Бенжалюн и Родригес.

 

Феновете на Локомотив изразиха своето недоволство и по време на двубоя с Витес, като опънаха транспаранти, гласящи: "Продажниците вън! Лаута не е казино! Да заложиш любовта на феновете, О.К., но винаги губиш!".

 

Именно заради проблемите с феновете Бенжалюн си тръгна от Пловдив в началото на лятото, но впоследствие бе върнат след личната намеса на президентаКонстантин Динев, който пък обяви днес, че също напуска клуба.