Заяц с хеттрик при успех на Ню Джърси

снимка: БТА/AP

Травис Заяц реализира хеттрик за победата на Ню Джърси у дома срещу Флорида с 6:3 в мач от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада.

Първото попадение на Заяц дойде още в 12-ата секунди на срещата, а Яромир Ягър се отличи с попадение и три асистенции за Девилс. Райън Клоуи добави един гол и две завършващи подавания за успеха на домакините над Пантърс.

Якоб Йозевсон също се разписа в полза на домакините. Дмитри Куликов, Брад Бойс и Брендън Пири бяха точни в полза на гостите, които имат шест поражения в последните си седем двубоя, уточнява БТА.

Отава победи с 2:1 след дузпи у дома срещу Каролина. Алес Хемкси единствен беше точен при изпълнението на наказателните удари. Крейг Андерсън спаси трите удара на хокеистите на Каролина. Мика Зибанеяд се разписа да Сенатърс в редовното време, а вратарят Андерсън се отличи с общо 30 спасени шайби. Джеф Скинър отбеляза попадението за Каролина.

Минесота спечели с 3:2 като гост срещу Лос Анджелис. Мат Мулсън и Мико Койву се разписаха в разстояние на 62 секунди в третия период. Зак Паризи добави още едно попадение при числено превъзходство за успеха на Уайлд. Алек Мартинес и Джъстин Уилямс бяха точни в полза на отбора от Лос Анджелис.

Вратарят на домакините Джонатън Куик спаси общо 17 удара. Кингс беше в серия от шест поредни победи, която приключи в срещата с Минесота.