13 000 билета за турнира в "Арена Армеец" вече са продадени

галерия:

снимка: iNews.bg

Общо 13 хиляди билета по 2 лева бяха продадени до вчера за трите мача от волейболния приятелски турнир в "Арена Армеец" с участието на националните отбори на България, Франция и Чехия. Най-голям е интересът за двубоя на четата на Радостин Стойчев срещу тима на Франция в неделя от 18 ч.

 

Близо с 1000 души по-малко ще бъде публиката на днешния мач срещу Чехия, а едва 300 са пожелали да гледат гостуващите отбори в събота. Истерията с билетите от първите дни на седмицата стихна. Едва 15 души се редяха вчера следобед на опашка пред трите отворени каси.

 

При нов наплив на хора ще работят и другите гишета, обясни изпълнителният директор на "Арена Армеец" Венцеслав Генков. Обслужването е като в столичните кина с електронен екран, но върви бавно заради умуването на клиентите в кой сектор да си изберат места. Билети се предлагат и по интернет.

 

Снощи за първи път в новата зала тренираха волейболистите на България и Чехия. Очаква се посрещачът Николай Пенчев да се присъедини към нашите в събота след завръщането си от световното първенство за младежи в Бразилия. Там нашите отидоха за медал, а завършиха едва 13-и. Русия спечели за осми път в историята световната титла след 3:2 срещу Аржентина.

 

"Стандарт"