Лукойл Нефтохимик започва подготовка на 1 септември

галерия:

снимка: Булфото

Бронзовият медалист от Супелигата през изминалия сезон Лукойл Нефтохимик (Бургас) започва подготовка от 1 септември, съобщи за BGvolleyball.com треньорът на тима Пламен Христов.

 

Селекционерът, който пое бургазлии през миналия сезон и с третото място изпълни поставените цели за шампионата, остава начело на тима и за настоящия сезон. Той обаче събира играчи едва в началото на другия месец, тъй като има още неясноти около финансовата рамка на клуба.

 

"Още нищо конкретно не мога да кажа за селекцията на отбора. Сега работим по въпроса. Имаме желание да запазим сръбският разпределител Милош Стефанович, но всичко зависи от бюджета на клуба. От двамата левскари, които бяха привлечени през миналия сезон, със сигурност, националът Теодор Богданов остава в Бургас, ако не си намери отбор в чужбина. Симеон Александров отпада от сметките за селекцията. Повече подробности ще мога да кажа след седмица", разясни специалистът.

 

Пламен Христов допълни, че много от състезателите на тима си търсят отбори в чужбина, като тези дни ще стане ясно, кои остават и кои са намерили реализация зад граница.