България смаза Сърбия преди Евроволей 2015

снимка: Пресслужба БФ Волейбол

България победи Сърбия с 3:0 (25:23, 25:20, 25:16) в последната си контрола преди старта на Европейското първенство по волейбол, на което сме домакини заедно с Италия от 9-и до 18-и октомври.

Проверката срещу вицешампионите от Световната лига се изигра пред над 5000 зрители в „Арена Армеец“.

Нашите момчета се представиха на много високо ниво и доминираха през цялото време. Най-оспорван се оказа първият гейм, в който избраниците на Пламен Константинов се наложиха с 25:23.

В следващите две части родните волейболисти продължаваха да подобряват представянето си и зазслужено се поздравиха с чистия успех.

Така националите взеха реванш от западните ни съседи за загубата във вчерашната първа неофициална проверка с 1:3. Така следващият мач на „лъвовете“ ще бъде на официалното откриване на Евроволей 2015, в който ще се изправят срещу Германия.

Двубоят е на 9-и октомври от 20:30 часа в "Арена Армеец", а всеки желаещ може да си закупи билет от мрежата на ticketportal.bg.

Останалите ни съперници в тази Група А са Холандия и Чехия. Припомняме, че Дворецът на културата и спорта във Варна ще приеме срещите от Група С, в която са световният шампион Полша, Белгия, Беларус и Словения. /БГНЕС