Какво да очакваме от волейболистите и трансферния прозорец?

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова даде своите прогнози пред Sporta.bg около предстоящия двубой на България на Световното по волейбол.

Теодора Стефанова още веднъж сподели, че очаква Валери Божинов и Ники Михайлов да бъдат продадени в последния ден на трансферния прозорец. Тя добави, че Левски, Литекс и Локо (Пд) ще пазаруват в последният ден за трансфери, а Лудогорец може да вземе играч от А група.

Гадателката на Берлускони направи страхотен фурор с последните си предсказания - особено за драматичната победа с дузпи на Лудогорец срещу Стяуа, която взриви футболната общественост в България със своя драматизъм.

- Какво очакваш от първият двубой на България срещу Мексико на Световното по волейбол?

- Първият мач няма да бъде толкова лесен, колкото очакват феновете и специалистите. Двубоят с Мексико ще бъде труден и оспорван, но победата е за България. Нашите волейболисти ще започнат добре в първия гейм, въпреки напрежението, което ще се усеща на игрището. Във вторият гейм „лъвовете“ ще имат повече трудности защото волейболистите на Мексико ще заиграят по-агресивно.

Втората част ще бъде равностойна, но с много труд и старание българите ще стартират успешно. Ще има грешки и ще има какво да се подобрява в играта на момчетата. Те са много мотивирани и нахъсани. Пламен Константинов ще даде шанс и на някои млади волейболисти в този мач.

- Ще има ли някои сензационни трансфери в А група в последния ден на трансферния прозорец?

- Валери Божинов и Николай Михайлов ще имат нови отбори в последния ден на трансферният прозорец. Левски ще направи покупка в последния момент. ЦСКА може също да изненада феновете. Лудогорец могат да направят още някоя смяна като привлекат играч от А група. Не е изключено в Черно море да се случи нещо в последния ден от трансферния прозорец и да вземат някои играчи. Литекс и Локо (Пд) също може да се включат с някой интересен трансфер в последния момент.