Цецо Соколов: Владо Николов е мой пример

снимка: БТА

Цветан Соколов беше в много добро настроение днес в "Арена Ботевград", където националите по волейбол почнаха подготовката си за Световното първенство по волейбол в Полша, което почва на 30-и август.

Той разкри, че е доволен от факта, че Владимир Николов се е завърнал в отбора, защото може да учи от него по време на подготовката.

За мен, всяка тренировка е мотивация. Това, че тренирам с Владо Николов, е в мой плюс, защото мога да науча много от него - той ми е пример и с много по-голям опит", коментира Соколов по повод възможността отново да тренира с бившия диагонал на Левски, Кунео, Тренто и други.

"Атмосферата е по-спокойна, не знам на какво се дължи. Мотивирани сме да дадем максимума, защото знаем, че едно добро класиране ше ни изведе много напред. Мисля, че не ни е разклатено самочувствието, защото това ни мотивира да се представим добре сега. Мисля, че с победите ни идва и самочувствието.

С Константинов се работи много добре, говорих с него, за да разбера какво иска от мен. Помолих го да наблегнем на нещата, в които не съм сигурен. През тази година това е сервисът. Много лесно се общува с Константинов", каза Соколов относно новия селекционер на "лъвовете".