(СНИМКИ) Теди Салпаров отвори ресторант в Равда, фолкфурията Преслава пак е плътно до него

галерия:

Наред с успешната си волейболна кариера бившият национал Теодор Салпаров подхвана и частен бизнес. Либерото на Зенит (Казан) отвори първия си ресторант в Равда заедно със своя брат Георги Георгиев. Заведението, което носи името на тяхната фирма "Оазис", работи от събота и се превърна в тотален хит край морето.

То се намира в затворен тип комплекс, който е собственост на брата на Салпаров. За откриването на изискания ресторант имаше и заря, а от специалитетите пробва шефът на ДЮШ Левски Даниел Боримиров заедно със съпругата си Афродита.

4158933

4158932

"Бях поканил само най-близките си приятели за откриването", каза пред "7 дни спорт" Теди Салпаров.

"Нямаше гръмки имена, но се надявам нещата с новия ми бизнес да потръгнат. Цялата организация около откриването на ресторанта отне на мен и брат ми около месец и половина, но резултатът е добър", добави волейболната звезда.

Салпаров вече успя да привлече вниманието на руските туристи. В края на всяка седмица в заведението ще има караоке вечери, които са изключително харесвани по Черноморието. Теди обаче не смята да продължи с ресторантьорския бизнес през зимата.

"Засега е само този ресторант край морето, не сме мислили за зимен вариант в София", разкри либерото на Зенит.

Междувременно впечатление отново направи близостта на Салпаров с фолк дивата Преслава. Тя отново беше част от компанията на бившия волейболен национал и изгледаха заедно финала на европейското първенство по футбол в известен ресторант в курорта Свети Влас.