"Ас за Арти" или да помогнем на едно момченце за по-добър живот

Възприятието на хиляди души у нас е, че така нареченото "младо поколение" не се интересува от нищо друго, освен от купони, пиене и себе си. Четири момичета от Испанската гимназия обаче показват наглед, че това просто не е вярно, правейки опит да спасят един детски живот.

Преди 2 години Артър Иванов заболява от захарен диабет тип 1 (инсулинозависим). За да се помогне на Арти да има по-нормален живот, трябва да бъдат събрани 9 180 лева за инсулинова помпа, както и 10 000 лева за консумативи за 1 година.

Научили за състоянието на малкия Арти, четири момичета от Испанската гимназия използват задължителния си проект по дисциплината "Свят и личност", за да организират благотворителен волейболен двубой - "Ас за Арти".

Анелия Зашева, Десислава Давидкова, Мария Атанасова и Християна Благоева са момичетата, които са предприели инициативата, която се осъществява благодарение на съдействието на Българска федерация волейбол (връзката е осъществена чрез Атанас Върбанов) и Испанската гимназия.

На 1-и март (неделя) от 17:30 часа в обновената зала "Триадица" ще се проведе благотворителния мач "Ас за Арти", в който зрителите ще могат да гледат бивши и настоящи възпитаници на столичната гимназия срещу бивши и настоящи волейболни национали.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК

Зрелището е гарантирано за волейболните фенове, ноединствената цел на събитието е набиране на средства за закупуването на инсулинова помпа за  6-годишния Арти. Всички средства, които бъдат събрани, ще бъдат дарени на неговото семейство.

Цената на картата за вход е 6 лева, като в момента пропуски могат да се закупят от Анелия Зашева - свържете се с нея тук!

Капацитетът на зала "Триадица" е 450 седящи места. Ако бъдат продадени всички карти за вход, ще бъдат събрани достатъчно средства за закупуването на инсулиновата помпа.

Пропуски ще се продават и в деня на двубоя, като ще може да си ги закупите на входа на зала "Триадица". Освен това по трибуните ще бъдат пуснати урни, в които ще може да оставите своите дарения.

Ако нямате възможност да присъствате, то може да дарите пари за Арти по следните начини:

Изпратете SMS на кратък номер 17 777 с текст DMS ARTI

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

Титуляр: Артър Пламенов Иванов
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG98 PRCB 9230 1047 2823 13
BIC: PRCBBGSF

За повече информация за събитието, продажбата на пропуски (заявки/резервации на билети) и други въпроси, които имате, може да се свържете:

Анелия Зашева - организатор на събитието "Ас за Арти"https://www.facebook.com/aneliza