Йордан Йовчев изнесе открит урок по спортна гимнастика

галерия:

снимка: БТА

На 19 февруари 2012 г. от 11:00 часа в софийската спортна зала „Раковски" световният шампион Йордан Йовчев изнесе открит урок по спортна гимнастика, иницииран от Министерството на физическото възпитание и спорта.

 

Легендарният български спортист, прославил с победите си страната ни по цял свят, демонстра за всички присъстващи в залата колко много може да се постигне с постоянно спортуване и силно желание за успех.

 

Откритият урок е част от спортните инициативи по проекта „Никога не е късно за ново начало", изпълняван от МФВС с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

През снежния февруари спортните инициативи под мотото „Никога не е късно за ново начало" продължават. В последния етап от реализирането на проекта активно участие ще вземат и най-именитите български спортисти. Те подкрепят каузата на Министерството на физическото възпитание и спорта - хората в трудоспособна възраст да спортуват редовно за по-здравословен и активен начин на живот.

 

На 25 февруари 2012 г. от 13:00 часа в столичния Зимен дворец на спорта европейската и световна шампионка по шорттрек Евгения Раданова ще изнесе открит урок за всички любители на ледените спортове. Носителката на множество медали и световна рекордьорка ще покаже своите умения по бързо пързаляне с кънки.