Предизвикателство на стиловете: Росен Димитров vs Котя Кристиян

Професионална бойна гала вечер "ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА СТИЛОВЕТЕ , TWINS-12" 02.04.2016г. от 19,30 започват подгряващи срещи на млади надежди, които ще продължат и на 23 април, когато ще участват в подбор за млади бойци за бъдещи професионални гали организиран от Обединените Бойни Клубове. 

Професионалните бойци имат развитие при нас, но ние мислим и за следващата генерация! По време на вечерта очаквайте- рап група "Източен блок" заедно ще се обявим против уличното насилие!! Очаквайте и кой е противника на Марко Косев . Всичко това със съдействието на промоутърска къща TWINS , Хитбилдинг и "Бойно Самбо-София", Българска федерация по Шоотофайтинг, борцов клуб "Славия-2009", "Българската Кудо федерация" и Българска федерация по Комбат Рестлинг. с генералното спонсорство на "ДЕВЕДЖИ"  Бойци от Бойно Самбо, Граплинг, Борба, Самбо, Джудо, ММА, Кикбокс, Шоотфайтинг, Карате, Муай тай, Таекуондо, Кудо, Комбат рестлинг, вкопчени в битка за отличието майстори на бойните изкуства !

Официален кантар за бойците и акредитации на 01 април във фитнес-център „THE GYM” Очаквайте, "Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" на 2 април 2016г., София, зала „Универсиада” от 19.30 часа! Росен Димитров в реванш с Котя Кристиян до 77кг. TWINS правила 

Котя Кристиян вече се изправи срещу Росен Димитров на TWINS-10 ,през май 2015г. Той е един от най-перспективните бойци на Молдова възпитаник на силната руска школа.

След успехи в свободната борба и граплинга, където няма конкуренция се насочва към ММА къде има само една загуба и то от Росен . Миналата година Котя спечели първият рунд , но загуби битката с българският шампион. Сега иска да коригира грешката си и да спечели войната.

Срещу него излиза  Росен Димитров , който съчетава подготовката си с ангажименти към националния отбор на България по бойно самбо. Българският боец е трикратен световен шампион по Бойно самбо. Европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой. Многократен шампион на България по джудо, самбо. Шампион по Бразилско жиу жицу. Участник е в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа.

"Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" Билети за "Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" -гала вечер на бойните изкуства могат да бъдат закупени на ticketpro.bg или на тел: 0888009028. Цена – 15 лева. 2 април 2016г. от 20.00 часа. София, зала”Универсиада” , бул. „Шипченски проход“ №2  Със съдействието на промотърска къща TWINS , Хитбилдинг , борцов клуб "Славия -2009" , клуб "Бойно Самбо-София", "Делта Гард" , Djanam Steak House , FLAIR, "ДЕВЕДЖИ" и "ДЕВЕДЖИ фаст фууд" , Силвър Нутришън. Зрителите на залата ще могат да виждат всички детайли от мачовете и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи.

Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата!

Срещи до момента!

Деян Топалски срещу Данаил Йорданов 85кг, Шоотбоксинг правила

Борис Големечков срещу Йосиф Големечков , Св.Борба

Петър Владимиров срещу Живко Стоименов в категория до 77кг. TWINS правила

Диян Шкодров срещу Виктор Павлов, реванш Комбат рестлинг до 68кг

Валентин Вангелов срещу Валентин Руменов, Кудо.  Петър Богаевски срещу Мартин Димитров, Кл.Борба , тежка категория 

Пламен Бъчваров срещу Красимир Станев до 70кг. TWINS правила

Валентин Бенишев срещу Андрей Барбероше до 70кг. TWINS правила 

Росен Димитров реванш с Котя Кристиян до 77кг. TWINS правила  Марко Косев очаквайте в битка по TWINS правила