За първи път: Близнаци влизат в кървава битка в "Предизвикателството на стиловете"

За феновете на най-титулувания спорт у нас това е чудесна новина, тъй като до момента борческа схватка в бойна галавечер не е била предлагана на вниманието на аудиторията в страната. Съперниците са повече от любопитни, като подобно на легендите в родния ММА и бойно самбо – Росен и Румен Димитрови, са близнаци.

Братята от столичния клуб по борба „Славия 2009“ - Борис и Йосиф Големечкови. Близнаците са сред най-талантливите представители на своя клуб. През последните няколко години те бележат безспорен възход в развитието си.

Борис е бронзов медалист от републикански първенства,  а Йосиф също притежава добра колекция от отличия от държавни шампионати, въпреки крехката си възраст. Юношите на „Славия 2009“, с първи личен треньор Стоян Петков (който също е близнак), се състезават в различни категории, за да не се налага да излизат един срещу друг на тепиха. За предстоящата бойна гала вечер, обаче те ще изравнят телесното си тегло и за първи път в кариерите си ще се изправят лице в лице, за да премерят сили.

„Предизвикателството на стиловете, TWINS-12" Бойци от Кудо, Граплинг, Борба, Самбо, Джудо, ММА, Кикбокс, Шоотфайтинг, Бойно Самбо, Карате, Муай тай, Таекуондо, Комбат рестлинг, вкопчени в битка ! 2 април 2016г. от 20.00 часа.  София, зала”Универсиада” , бул. „Шипченски проход“ №2     

Под патронажа на "Българската Кудо федерация" със  съдействието на промотърска къща TWINS , Хитбилдинг , борцов клуб "Славия -2009" и клуб "Бойно Самбо-София" !  

Зрителите на залата  ще могат да виждат всички детайли от мачовете и на голям екран. По телевизията ще се излъчват само репортажи. Телевизионно и интернет излъчване ще бъде разрешено на медийните ни партньори една седмица след галата! Очаквайте още интересни срещи!

Деян Топалски  срещу Данаил Йорданов  85кг,  Шуутбоксинг правила          

Борис Големечков срещу Йосиф Големечков