Кобрата след успеха на Кличко: Вярвам, че точно българин може да го нокаутира

снимка: ARD

Официалният претендент за световната титла на IBF Кубрат Пулев окачестви мачът между Владимир Кличко и Александър Поветкин като качествен двубои на високо ниво.

 

Тази вечер Кличко за пореден път затвърди абсолютната си доминация в тежката категория на IBF и защити световната си титла по категоричен начин след победа над Александър Поветкин в Москва.

 

Кобрата пък разкри, че е видял слабости в играта на украинеца и бе категоричен, че има сили да се справи с него.

 

"Получи се хубав мач. Няма как на такова ниво да не е хубав. Не очаквах да продължи 12 рудна, но Поветкин е добър боксьор.

 

Мислех, че толкова много хора около него ще направят необходимата промяна, за да могат ударите му да достигат до Кличко. Това казах на хората от неговия тим, че трябва да има повече удари".

 

"Съгласен съм, че съдията даде реверанс на Кличко, но се реваншира в последните рундове с едно официално предупрежение, с което той загуби рунда, така че реферът беше на добро ниво", сподели Пулев минути след края на срещата в ефира на F+.

 

"Видях слабост у Кличко, която съм виждал и преди, но ще си замълча. Бъдещето ще покаже какво ще се случи."

 

"Минути след края на мача не мога да ви кажа, кога ще се срещнем с Кличко. Това ще се реши в следващите дни."

 

"Кличко може да бъде нокаутиран. Трабва малко повече да вярвате в нас българите. Мисля, че точно българин може да го нокаутира", добави Кобрата.