Фюри продължава със заплахите: Ще накълцам Пулев на парчета

Британският боксьор в тежка категория Тайсън Фюри отправи сериозна заплаха по адрес на европейския шампион Кубрат Пулев, заявявайки, че ще "накълца на парчета" софиянеца.

 

Очаква се именно Тайсън Фюри да бъде един от следващите съперници на Кобрата, имайки предвид, че се очаква той да победи безпроблемно Стив Кънингам след само четири дни. Победителят от тази среща трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, за да бъде определен следващ опонент на световния шампион Владимир Кличко.

 

Говорейки в ефира на Doghouse Boxing, устатият ирландец определи Кубрат Пулев като "ограничен боксьор", заявявайки, че лесно ще го победи в директен сблъсък.

 

"Кубрат Пулев е просто голям и силен европейски боксьор, като всички останали - Хелениус, Пианета и т.н. Той също е ограничен боксьор, но голям и силен. Те тренират здраво във фитнеса и си мислят, че това ще им спечели мачовете, но Пулев ще види лицето си сменено и ще го спра около осмия рунд", закани се Фюри.

 

"Наричам ги вдървени европейци, знам, че аз също съм голям европеец, но им викам така, защото излизат праволинейно на ринга и имат висок гард, можеш просто да пробиеш дупки в тях. Ще видим дали говоря истината, вярвам, че съм прекалено добър за Кънингам и вярвам, че ще накълцам Пулев на парченца", добави британецът.

 

Тайсън Фюри е непобеден във вече 20 поредни сблъсъка, като в 14 от тях той е успял да пречупи съперника си чрез нокаут. Двубоят между него и Стив Кънингам ще се проведе в легендарната "Медисън Скуеър Гардън", Ню Йорк.