Спечели билет за снукър шоу - правила на играта на Sporta.bg

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

„Спечели билет за снукър шоу“

І. ОРГАНИЗАТОР

Играта „Спечели билет за снукър шоу“ се организира от интернет медийна група „3Бей.бг” АД, с адрес: гр.София, ул. Искър 71, наричан за по-кратко Организатор. Играта се организира и провежда на територията на Република България. Информацията за правилата за участие и наградите представляват част от настоящите „Официални правила“.

ІІ. ПЕРИОД

1. Играта „Спечели билет за снукър шоу“ започва на 29.06.2015г. и ще продължи до 05.07.2015 г.включително.

2. Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора по всяко време, като обяви това публично.

ІІІ. УЧАСТНИЦИ

1. В играта „Спечели билет за снукър шоу“ могат да участват всички пълнолетни, навършили 18 години лица с местоживеене в Република България, с изключение на служителите на „3Бей.бг“ АД и техните семейства.

2. С участието си в играта „Спечели билет за снукър шоу“ всеки участник дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора за целите на играта.

ІV. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

1. Чрез регистрирането си като участник в играта, всеки от участниците се съгласява с Официалните правила за участие и декларира, че участието му съответства на всички изисквания, посочени в Официалните правила.

V. НАГРАДИ:

  1. В играта участниците ще се борят за следнaта награда:

  • 3 билета за снукър турнир в София

  • 2 билета за снукър турнир в Бургас

2. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност. Участниците нямат право да претендират за изплащането на левовата равностойност на предоставените награди.

3. Организаторът не отговаря:

а) За невъзможност да се предостави или ползва наградата по причина на непреодолима сила; б) За вреди, причинени от ползването на наградата; в) За неполучени награди поради предоставен грешен или непълен адрес или телефон за връзка.

VІ. УЧАСТИЕ В ИГРАТА

1. Всеки, който желае да участва в играта „Спечели билет за снукър шоу“ , трябва да отговори правилно на всекидневните въпроси в играта чрез своя ФБ профил.

2. Един желаещ може да участва само с един профил иеднократно. Участието на един човек с два или повече профила не е позволено.

3. Организаторът на играта си запазва правото да не допусне до участие в играта лице, за което прецени, че не отговаря на Официалните правила на играта.

4. Организаторът на играта има право да изтрие акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които има доказателства, че играят некоректно и неспортменски.

VІІ. РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

1.Наградата:

- 3 билета за снукър турнир в София

- 2 билета за снукър турнир в Бургас

VІІІ.НАГРАЖДАВАНЕ

1. За връзка с победителите в конкурса Организаторът ще използва Фб профилът, с който участникът е участвал

2. Спечелилилите награда участницимогат да получат наградата си лично от офисът на Организатора или да изпратят представител. Ако победителят нямат възможност да дойдат лично или да изпратят представител, изпращането на наградите ще бъде за сметка на победителя

3. Спечелил участник, който е предоставил грешен, непълен или неточен профил, вследствие на което Организаторът не се е свързал с него, за да му даде наградата, има правото да се свърже с Организатора, за да потърси наградата си в срок до 3дена, от изтегляне на печелившите и обявяването им в страницата на играта.

4. Ако след този срок от 3 дена след изтеглянето и обявяването на победителя, той не се свърже с организатора, то той губи правото си върху наградата.

5. Ако участникът не се възползва от правото си, това ще се счита за отказ на печелившия за получаване на наградата и Организатора има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и избран по установения за играта начин.

6. Наградата се предоставят за получаване след 06.07.2015г., в работен ден от 09 до 18 часа на адрес: ул. Искър 71, интернет медийна група „3Бей.бг” АД. При получаване на наградата, печелившият участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта и с подпис върху приемо-предавателен протокол, с което доказва, че лично е взел наградата си.

7. Наградите, предоставяни в рамките на играта, не могат да се преотстъпват и да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

8. Със съгласието си да получи наградата, Участникът се съгласява да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни медии като печеливш в играта, без каквото и да било допълнително заплащане от страна на Организатора на играта.

9.Всеки спечелил гореописаните награди може да се свърже с Организатора за допълнителна информация на e-mail: ediotors@sporta.bg

ІХ. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Организаторът декларира, че няма да предоставя събраните лични данни във връзка с играта на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

2. Организаторът информира участниците, че предоставените от тях лични данни ще бъдат записвани и използвани единствено и само във връзка с настоящата игра и в периода от 1 година след края й, във връзка с информирането на участниците за начало на нови промо-активности, организирани от „3Бей.бг“ АД.

3. Организаторът си запазва правото да използва данните на участника с цел да се провери истинността на дадените от него данни, както и правото му на участие в играта.

4.Всеки участник има право по всяко време да поиска от Организатора да заличи, коригира или блокира негови лични данни, като направи това писмено на електронната поща на Организатора ediotors@sporta.bgg

5. Ако участник поиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на играта, Организаторът автоматично приема, че участието му в играта се прекратява.

6. Участникът има право да възрази срещу обработването на предоставените от него данни за целите на директния маркетинг и след приключване на играта. Това негово право не е ограничено във времето. Възражението участникът може да направи, като изпрати съобщение на следната електронна поща: ediotors@sporta.bg

Х. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

1. Участникът в играта е длъжен :

а) Да спазва правилата на играта и правилата за участие в играта, обявени на уебсайта на играта; б) Да не предоставя свои лични данни на други участници в играта; в) Да не използва електронна поща (e-mail) на друг участник в играта/освен след изричното му съгласие за това, изразено писмено; г) Да спазва нормите на закона и на добрите нрави.

2. Организаторът определя правилата на играта едностранно и има право да ги изменя и допълва по своя преценка, когато и както намери това за необходимо.

а) Организаторът се задължава да обяви измененията и допълненията в Официалните правила за участие /Общи условия/. б) Изменението и допълнението се обявява на интернет страницата на играта. в) Действието на изменението има сила от момента на публикуването му на уеб страницата на играта.

3. Организаторът има право по всяко време по свое усмотрение едностранно да преустанови реализацията на играта, както и да прекрати временно или постоянно участие на участник в нея, ако същият не спазва установените правила. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се предоставят награди.

4. Участниците в играта се съгласяват да се съобразяват с решенията на представителите на Организатора.

5. Организаторът има право по всяко време на играта да прекрати участието на лица, които нарушават етичните норми, добрия тон, имат непристойно поведение и използват груб език.

6. Организаторът на играта не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции или по други подобни поводи.

7. Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награди, предявени извън посочените в тези правила срокове.

8. Организаторът не носи отговорност за неполучени награди, поради предоставен грешен или непълен адрес или телефон за връзка от участника.

9. Организаторът не носи отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра и каквато и да е друга техническа неизправност.

ХІ.ПРЕКРАТЯВАНЕ

1. Организаторът може да прекрати настоящият конкурс, ако се появи нарушение или злоупотреба с правилата или при извънредни обстоятелства.

2. Организаторът не носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от участниците ползи, в резултат от такова прекратяване;

3. Организаторът ще уведоми участниците в играта за прекратяването на кампанията, както и за причините за това прекратяване на интернет сайта на играта.

ХІІ. СПОРОВЕ

1. Всеки потенциален спор между Организатора на играта и участниците в същата се решава по взаимно съгласие, а при невъзможност за постигане на такова, спорът се решава от компетентния съд съобразно българското действащо законодателство.

2. За неуредените в настоящите Официални правила за участие /Общи правила/ на играта случаи, се прилагат разпоредбите на действащото законодателство но Република България.