Гледайте снукър шоуто PTC Victoria Bulgaria Open срещу 20 лева

снимка: SPORTA.BG

Билети на изключително атрактивни цени за предстоящото снукър шоу PTC Victoria Bulgaria Open са на разположение на феновете, които все още не са се сдобили с пропуск за турнира в софийската зала „Универсиада“.

Можете да гледате всички мачове през петъчния ден и събота (3-ти и 4-ти октомври) като си закупите Бронзов, Сребърен, Златен, ВИП или УЛТРА ВИП билет в мрежата на Евентим. (Купи билети за петък и събота онлайн от сайта на Евентим НА ТОЗИ ЛИНК)

Бронзовият билет е на стойност 20 лева и важи за двата дни, като един потребител може да се сдобие наведнъж с до 8 билета от една категория. Сребърният пропуск е по-скъп – 40лева, а златният – 50лева, като те също важат за петък и събота. ВИП и УЛТРА ВИП категории са съответно 100 и 150 лева.

Ако искате да гледате и финалния неделен ден, можете да изберете отново измежду Бронзов, Сребърен, Златен, ВИП или УЛТРА ВИП билет (Купи билет за неделния ден онлайн от сайта на Евентим НА ТОЗИ ЛИНК). Бронзовият този път е 25лева, но цените на останалите категории са същите като тези за първите два дни от основната схема на надпреварата.

Не пропускайте третия пореден професионален снукър турнир в България с участието на най-големите майстори на щеката! Sporta.bg е мястото, където ще намерите цялата информация за събитието и ежедневни новини за света на джентълменския спорт.

Миналата седмица стартира нашата игра "Снукър Експерт", която има за цел да провери вашите познания по снукър преди турнира в зала Универсиада на 3-5 октоври. Всичко за играта може да намерите в специализирания ни сайт за турнира - snooker.sporta.bg.

Въпросите са част от нашата рубрика "Снукър Експерт" така, че имате достатъчно жокери, за да отговорите правилно на въпросите ако се затруднявате.

Феновете на снукъра у нас могат да си купят билети за дългоочаквания турнир PTC Victoria Bulgaria Open 2014 още сега на сайта на Eventim НА ТОЗИ ЛИНК.