Снукър експерт - провери знанията си в любимата игра

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Sporta.bg има удоволствието да ви представи най-новата си рубрика, свързана с набиращия все по-голяма популярност в България спорт "снукър".

Новата рубрика ще носи името "Снукър експерт". Тя ще бъде седмична, като в нея ще може да намерите различни ситуации върху зеленото сукно, които се получават нерядко.

Ние ще ви задаваме въпроси, за да видим докъде е стигнало нивото на снукър-фена в България, след като преди малко повече от 10 години бяха малко феновете на джентълменския спорт.

Сега, само една година след първото PTC в България, вярваме, че познанията върху снукъра на българския фен са изключително високи.

Вие ще може да давате вашите отговори за определените ситуации и въпроси както под статията, така и в страницата на българското снукър общество SNOOKER PTC BULGARIA.

Отговорите на въпросите си ще получавате от българския рефер Пролетина Величкова, чиято кариера прогресира значително в последните две години и тя получава покани за множество турнири в Европа и на Острова.

 4041772

Ако случайно не знаете отговора на някой въпрос, то веднага може да се консултирате с правилата в снукъра. Почваме своеобразната викторина с един по-лесен въпрос. 

След като играч вкарва Червена, Кю-болът спира на такава позиция, че се докосва до Черната. Противникът твърди, че Черната трябва да бъде номинирана задължително. Прав ли е?

И така, кой знае отговора?