Рони идва другия петък, не мигвайте, за да не го изпуснете

снимка: БТА

Рони О'Съливан ще пристигне в България в петък, 7-ми юни, с полет на British Airways, научи Sporta.bg

 

Както вече ви информирахме, първият двубой на Ракетата на PTC Victoria Bulgaria Open ще бъде на следващия ден - срещу аматьора Майкъл Уайлдър.

 

Това означава, че Рони ще има доста свободно време в София още при пристигането си и ще може да го използва, за да се запознае с гостоприемството на столицата ни.

 

Предвид ексцентричния му характер и склонността му да мени често настроенията си, никак не е сигурно, че ще играе с пълния си потенциал и ще се класира за неделната фаза на турнира.

 

Затова приканваме всички фенове на снукъра в България да си закупят билети за голямото събитие в зала „Универсиада" и да гледат на живо Рони О'Съливан на 8-ми юни.

 

Билети можете да купите от мрежата на Евентим НА ТОЗИ ЛИНК

 

Не пропускайте шанса си да се докоснете до най-емблематичния снукър магьосник в историята на джентълменския спорт! Както самият Рони призова със специално видео, елате да го гледате и не мигвайте, за да не го пропуснете.

 

О'Съливан реално ще се изправи срещу сериозен съперник чак на 1/8 финалите на PTC Victoria Bulgaria Open - това може да бъде Джъд Тръмп, ако двамата стигнат до тази фаза на турнира.

 

Участвайте в уникалната снукър игра на Sporta.bg и отговаряйте всеки ден на въпросите, защото освен всекидневните награди (щека/топка с автограф и билет за 7-8 юни) може да спечелите голямата ни награда, която е лична среща с единствения и неповторим Рони О'Съливан!


Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!


Само в нашия специализиран сайт Snooker.Sporta.bg можете да се запознаете с българските майстори на щеката и да получите актуални новини за предстоящия турнир от сериите РТС в София.