Хубавата Маша разкри във Фейса: Аут съм от Уимбълдън

Сексбомбата на женския тенис Мария Шарапова ще пропусне целия предстоящ сезон на трева заради травма. Бившето гадже на нашия Григор Димитров наскоро се завърна на корта, след като изтърпя 15-месечно наказание заради употреба на мелдоний.

Контузията ще попречи на Хубавата Маша да участва в квалификациите за "Уимбълдън", за които получи уайлд кард от организаторите. Припомняме, че за Ролан Гарос Шарапова бе отсвирена и нямаше възможност да се състезава в Париж, въпреки огромнотпо й желание.

В квалификациите на Уимбълдън обаче ще участва и ракета №1 на България - Цветана Пиронкова, з акоято отсъствието на Маша е доста добра вест.

Шарапова обяви решението си чрез профила си във Фейсбук, като разкри, че продължава да я мъчи травмата в лявото бедро, получена по време на турнира на клей в Рим през месец май.

"За съжаление допълнителните изследвания показват, че не мога да играя на трева. Продължавам възстановяването си и следващият ми турнир е Станфорд", написа Хубавата Маша и бързо събра десетки хиляди харесвания и коментари, които я окуражават.