В опасна близост! Гришо и Маша си шушукат и си хвърлят погледи в Мадрид (СНИМКИ)

галерия:

Григор Димитров и Мария Шарапова станаха център на вниманието по време на благотворителния турнир в Мадрид, който Гришо спечели.

Двамата седяха в опасна близост един до друг на трибуните в залата. Камерите уловиха няколко доста интересни момента и в повечето време дори снимаха тях, а не двубоите, които се играеха в този момент. 

4165406

Григор и Маша вече 2 години не са заедно, а хасковлията завладя сърцето на друга красавица - Никол Шерцингер. Димитров и певицата изживяват истински любовен романс, но от фотосите в Мадрид се вижда, че родният ас има доста близки взаимоотношение с Маша и явно още двамата не са се забравили. Какво ли обаче ще си каже Никол, ще разберем може би съвсем скоро.

По време на събитието двамата бяха заснети да си шушукат разни неща, които успяваха да донесат усмивки по лицата им. Не се знае какво точно са си говорили бившите, но пък е интересно, че когато единият гледа към корта - другият му хвърля "дискретни" погледи. Това ясно може да се види от фотосите по-долу.

"Миналата година в Ню Йорк с Григор се помирихме и оттогава сме в добри взаимоотношения", разкри лаконично Мария Шарапова пред Vogue.