Влюбена в Гришо сексбомба засипа Шарапова с нападки

снимка: Инстаграм

Секссимволът на женския тенис - русата красавица Южени Бушар заля с нападки Мария Шарапова и хората, които й позволиха да се завърне към активния тенис.

Канадската тенисистка, която бе влюбена в нашия Григор Димитров, докато Шарапова топлеше кревата му, явно е насъбрала доста срещу рускинята. Южени засипа Хубавата Маша с критики, използвайки силни думи във връзка с използвания допинг от съперничката й допинг.

"За мен тя е една измамничка, която няма право да се връща в тениса. Позицията ми е принципна. Такива хора не трябва да имат право да се състезават отново. Това е несправедливо към всички честни и почтени играчи. Смятам, че това, което се случва е изключително грешно послание към младите. Какво на практика им се казва? "Лъжете и мамете, пък ние ще ви посрещнем с отворени обятия". Уважавала съм я, била ми е идол, но вече не е така", изказа се Бушар от Истанбул, където бе на участие, което приключи скоропостижно след срамна загуба.

Припомняме, че снощи Мария Шарапова се завърна победоносто на корта. На турнира в Щутгарт рускинята се справи с италианската ветеранка Роберта Винчи с 2:0 сета.