ОФИЦИАЛНО! Серина Уилямс спечелила бременна Аустрелиън Оупън (ФОТОФАКТ)

снимка: БГНЕС/EPA

В последните седмици Серина Уилямс бе обект на много спекулации. В медиите се тръбеше, че най-добрата тенисистка е бременна. Това потвърди и представителката й Кели Буш Новак.

Самата Серина мълчеше по въпроса. До този момент. Тя пусна снимка в мрежата Snapchat и се похвали с оформено коремче. На фотоса пък Серина добави и надпис 20 седмици, което означава, че тя носи дете от вече от около 5 месеца.

Постът на Серина обаче бе изтрит няколко часа по-късно. Възможно е тя да преустанови участието си в състезанията съвсем скоро. Интересен е фактът, че тя спечели Аустралиън Оупън в края на Януари, което означава, че е вдигнала трофея бременна.

Точно след първенството в Мелбърн тя отказа няколко турнира, оправдавайки се, че има контузия в коляното. Може би новината за бременността й е довело и до годежа й. Тя обяви сериозната крачка, която направи с съоснователя на Reddit Алексис Оханян, през декември.

Преди време пък тя имаше любовен романс и с родния ас Григор Димитров. Дори се тръбеше, че заради Григор Серина Уилямс и Мария Шарапова са се намразили още повече. Тъй като Гришо заряза Уилямс и хвана Маша.

Серина е доказала обаче, че каквото и да й се случва в живота, любовта й към корта я връща винаги там. Така че няма да е изненада, ако я видим отново да играе през 2018 година. Защо не дори да защитава титлата си от Аустрелиън Оупън.