Гришо изгря като модна звезда на D&G, дефилира пред Памела Андерсън и баджанака си (ВИДЕО + СНИМКИ)

галерия:

Ракета номер едно на България Григор Димитров мина в друго амплоа. Хасковлията цъфна като модна икона на подиума по време на седмицата на модата в Милано. Гришо дефилира със стилен костюм на световноизвестната марка Dolce & Gabbana.

Хасковлията се похвали в социалните мрежи със своето преживяване. Най-добрият български тенисист мина по подиума широко усмихнат с изискания костюм на култовия бранд и в допълнение с папионка. Върха на облеклото на Гришо бяха лилавите мокасини, които той бе обул на бос крак.

 

Григор далеч не бе най-голямата звезда на шоуто. Сред гостите бяха още бившата главна редакторка на "библията" Vogue Ана Винтур, Памела Андерсън, Джейми Фокс, Рене Русо.

Димитров се похвали със снимка в "Инстаграм" с Ана, като двамата позираха прегърнати. "Винаги ще ти благодаря. Въпреки че Ана ми каза, че трябва да имам три пъти повече последователи", написа Димитров в социалната мрежа, намеквайки, че е голяма звезда и перфектен модел.

Интересен е фактът, че ревюто бе изгледано лично от баджанака на Гришо Люис Хамилтън. Там обаче не бе гаджето на Гиршо и бивша на пилота от Ф1 - Никол Шерцингер.

 

 

Forever grateful. Even though Anna told me I should have 3X the number of Instagram followers....

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) onFeb 26, 2017 at 3:50pm PST

По-късно Гришо отиде и на официалната вечеря.

4163895