Гаджето на Гришо обеща да разклати задник пред целия свят

Гаджето на родния тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер отново скандализира света. Този път сексапилната певица обеща да разклати здраво задника си с така наречения танц - туърк.

38-годишната хубавица е част от британското шоу X Factor. На цената тя съвсем скоро ще покаже своите танцуви имения със задните си части.

Тази вечер в дългоочаквания епизод зрителите ще видят как колегите на Никол Шерцингер на съдийската маса, сред които е и Саймън Коуел, са останали шокирани от реакцията й.

След едно от прекрасните изпълнения на участниците, половинката на тенисиста скача и заявява: "Задникът ми иска да пляска за теб".

Певицата разкри в интервю, че е прекарала седмици наред в усъвършенстване на техниката си, благодарение на професионални танцьори.

"О, Боже мой. Бях толкова вдъхновена. Сара Алто беше невероятна на прослушването, тя ме накара да поискам да танцувам туърк. В действителност туъркването е точно това – пляскане с дупето", разкри искрената Никол Шерцингер.

В момента певицата е много щастлива и се радва на връзката си с 25-годишния Григор Димитров, който пък от понеделник стартира участието си на US Open.