Григор Димитров откри изложба в Одрин и се направи на журналист в Истанбул

снимка: БГНЕС/EPA

Ракета номер едно на България Григор Димитров откри специална изложба на софийската галерия "Драка" - "Стари майстори" в Одрин. Експозицията бе на гости в Хасково, а кметът Добри Беливанов реши да я представи и в Турция.

Тъй като двата града са част от Трансгранчиния регион (ТГР). Беливанов покани Димитров да присъства на откриването в древния град. Хасковлията уважи събитието. След като Беливанов награди преди дни Гришо със званието почетен гражданин, двамата сега продължават да работят за добрите отношение между родния им град и членовете на ТГР. Турските издания дори написаха, че Григор е тръгнал по стъпките на Роджър Федерер, като посланик на доброто.

След събитието в Одрин Гришо отлетя за Истанбул, където вчера рано сутринта зарадва феновете си с първа тренировка на турска земя.

По-късно през деня Димитров дори влезе в ролята на журналист. След като седна на местата, отредени за пресата на "Гаранти Коза Арена". 24-годишният тенисист изгледа срещата от първия кръг между Жири Весели и Тимо де Бакер (6:3, 7:5) с чаша кафе.

Днес Гришо излиза срещу румънеца Адриан Унгур за първия си мач на турнира. Срещата ще се излъчва пряко по БНТ HD от 17,30 часа.

Ракета номер едно на България Григор Димитров откри специална изложба на софийската галерия "Драка" - "Стари майстори" в Одрин. Експозицията бе на гости в Хасково, а кметът Добри Беливанов реши да я представи и в Турция. Тъй като двата града са част от Трансгранчиния регион (ТГР). Беливанов покани Димитров да присъства на откриването в древния град. Хасковлията уважи събитието. След като Беливанов награди преди дни Гришо със званието почетен гражданин, двамата сега продължават да работят за добрите отношение между родния им град и членовете на ТГР. Турските издания дори написаха, че Григор е тръгнал по стъпките на Роджър Федерер, като посланик на доброто.

След събитието в Одрин Гришо отлетя за Истанбул, където вчера рано сутринта зарадва феновете си с първа тренировка на турска земя. По-късно през деня Димитров дори влезе в ролята на журналист. След като седна на местата, отредени за пресата на "Гаранти Коза Арена". 24-годишният тенисист изгледа срещата от първия кръг между Жири Весели и Тимо де Бакер (6:3, 7:5) с чаша кафе. Днес Гришо излиза срещу румънеца Адриан Унгур за първия си мач на турнира. Срещата ще се излъчва пряко по БНТ HD от 17,30 часа.

Копирано от standartnews.com