ГОРЕЩО! Сексбомбата на родния тенис избухна в Анталия (СНИМКИ)

галерия:

снимка: фейсбук

Супер сексапилната и чаровна тенисистка Ани Вангелова се клсаира за осминафиналите на турнира на червени кортове в Анталия.

4150764

Красавицата, която безспорно е най-привлекателната българска състезателка с ракета в ръка и оставя далеч назад Цветана Пиронкова, разби в първия кръг с 2-0 сета(6-0 и 6-2) квалификантката от Украйна Анастасия Федоришин. Ани се нуждаеше само от 1 час, за да наложи волята си над съперничката.

4150765

Турнирът в Турция е с награден фонд от 10 000 долара. С успеха си 22-годишната сексбомба Вангелова си осигури една точка за световната ранглиста, а за място на четвъртфиналите ще спори с друга украинка – третата в схемата Альона Сотникова. 

4150766

Ани предизвиква фурор не само на тенис корта, но и в социалните мрежи. Там нейни фенове и последователи не спират да коментират в захлас фотосите, които тя поства.

4150763

От снимките е видно, че Вангелова може съвсем спокойно да се пробва и като модел. Ако развие таланта си в тениса пък - тя със сигурност би заменила в мъжките сърца безпроблемно други секссимволи в аристократичния спорт като Мария Шарапова, Анали Иванович или Южени Бушар.

 4150767