Жалко: Григор не спи с Шерцингер, само се познават

Ревнивецът ЛюисХамилтън може да си отдъхне. Поне засега. Причината - Григор Димитров няма връзка с Никол Шерцингер, която е ексгадже на шампиона от Формула 1.

Митът за интимност между Гришо и надарената поппевица разби мениджърът на родна ракета номер 1 - Георги Стоименов. Той  бе гост в "Събуди се" по Нова телевизия и в студиото категорично отрече твърденията на британските таблоиди, че Димитров и Шерцингер са двойка.

"Очаква се Григор да е свикнал с жълтите писания. Той е на 24 години, но има зрелостта да прецени на кое трябва да се обърне внимание и на кое не. Той много добре разбира, че всеки един човек има мнение. Естествено понякога не е доволен от заключенията, които се правят", коментира Стоименов.

"Григор бе определен за третият най-продаваем атлет в Европа. Той има много положително появяване, което води до създаване на други интереси около него. Димитров е концентриран върху тениса си. Григор и Шерцингер се познават. Прекарвали са тук-там време заедно, но той е прекарвал време и с много други жени. Двамата нямат любовна връзка", хвърли се на амбразурата Стоименов.

Няколко дни, след като започнаха спекулациите, Шерцингер публикува в официалния си сайт, че в момента е необвързана. После звездата пусна разголени снимки от почивката си на Малдивите.

Григор пък е в трескава подготовка за шоу-мача в събота срещу Гаел Монфис. Двубоят срещу французина ще се състои от 20.00 часа в зала "Арена Армеец". В последно време хасковлията се подготвя за срещата с Гаел чрез каране на колело из чукарите в Монте Карло.