Пиронкова била от Локо (Пд), дават ѝ награда "Бесо"

Организация „Трибуна Спортклуб“ ще връчи специална награда на Цвети Пиронкова, заради успехите и прославянето на локомотивското дело в България и по света. Това ще се случи в събота от 19:00 в Дом на културата "Борис Христов".

Не е ясно само дали самата Пиронкова е фен на Локо или на градския съперник Ботев, заяждат се "бултраси" из форумите.

От организацията канят всички привърженици на Локо да станат част от събитието. Входа е безплатен, като всеки желаещ трябва да се запише предварително на посочения линк долу. Ето и пълния текст на поканата, взет от сайта на ОТС: 

"Скъпи приятели, имаме огромното удоволствие да ви съобщим, че Организация „Трибуна Спортклуб“ става партньор на събитието „Рецепти за успех“, чийто първи гост ще е един от символите на женския тенис в България – Цвети Пиронкова. Като продукт на школата на ТК „Локомотив“ Цвети е безспорно един от спортистите, каращи ни да се гордеем с името на любимия ни клуб. В тази връзка от името на нашата организация ще й бъде връчена наградата „Бесо“, давана на хора, допринесли с делата си за успехите и прославянето на локомотивското дело в България и по света. Организация „Трибуна Спортклуб“ кани всички локомотивци да станат част от това страхотно събитие, което ще се проведе на 21.11.2015 от 19:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“.