Мениджърът на Гришо с отворено писмо до медиите

снимка: БТА/AP

Георги Стоименов, мениджър на българския тенисист Григор Димитров, разпространи чрез БТА отворено писмо до българските медии, в което пише:

"След раздялата му с Мария Шарапова, Григор Димитров се озова в ролята на герой на жълт сериал, продуциран от някои български медии. Публикуват се "сензационни новини" за личния му живот, които не почиват на реални факти и нормална човешка логика. В качеството си на мениджър и близък човек на Григор искам категорично да опровергая написаното.

Григор е първокласен спортист, той е пример за много млади хора, които го харесват заради труда, който полага, заради таланта, заради възпитанието и характера му. Григор Димитров се намира във важен момент от кариерата си, работи здраво и мотивирано за оставащите турнири до края на годината. Като българин бих искал да ви призова да го подкрепим и да му дадем увереност и спокойствие вкъщи, вместо да го правим герой на жълти романи. Като негов мениджър няма да се поколебая да търся отговорност за неверни твърдения, разпространявани в медиите."

Георги Стоименов