Появи се нов кандидат за треньор на Григор Димитров

снимка: БТА/AP

Cписъкът с възможни треньори на Григор Димитров продължава да се увеличава.

Поредното име, което се споменава, е това на Франко Давин. Той работеше с Хуан Мартин дел Потро от 2008 г., но аржентинският тенисист, който се възстановява от поредната операция на китката, изненадващо обяви, че се разделя с бившия състезател.

В същото време Брад Гилбърт, който тренираше Андре Агаси, Анди Родик и Анди Мъри, е на мнение, че ако от екипа на Димитров предпочетат Иван Лендъл, това ще бъде много умен ход и играта на българина ще бъде на по-високо равнище.

Самият Григор е потвърдил участие в Стокхолм през октомври. Точно в шведската столица нашият спечели първата си титла от АТП. Димитров смята да играе също във Вашингтон, Монреал, Синсинати, Ню Йорк (US Open), Куала Лумпур, Токио, Шанхай, Базел и Париж.

В социалните мрежи не спират коментарите за раздялата на Григор с Мария Шарапова. Ето някои: “Гейм, сет и мач”, “Мария е много щастлива без теб” (придружен със снимка на усмихнатата рускиня), “След като Димитров и Шарапова вече не са заедно, за какво ще говорят телевизионните коментатори по време на мачовете на българина”.

"24 часа"