Гришо празнува рожден ден в Рим

снимка: grigor-dimitrov.com

Григор Димитров става на 24 години днес. Най-добрият ни тенисист ще посрещне празника в италианската столица Рим. Разбира се, денят му щеше да е по-хубав ако щеше да играе полуфинал, но за съжаление той отпадна рано от представителя на домакините Фабио Фонини.

Димитров вероятно е останал във Вечния град заради Мария Шарапова. Рускинята снощи игра срещу Виктория Азаренка (Блрс). Григор си пусна вчера снимка в "Инстаграм". На нея той е седнал на легендарните стълби до площад "Испания". "Пътешественик", написа хасковлията. Димитров може и да е направял някоя физическа тренировка на тях.

В същото време в социалните мрежи феновете на Гришо и Маша започнаха залагания какво ще му подари рускинята. Някои смятат, че Шарапова ще дари една незабравима нощ в леглото на хасковлията. Други твърдят, че тя му е взела куче или котка. Трети пък смятат, че Маша е уредила ваканция на някои далечен остров, когато двамата са в почивка.

Самата Шарапова се подразни след като бе попитана за брифинг за контузията на Серена Уилямс. Американката получи травма в лакътя и се наложи да се откаже от участие в Рим. "Какво да мисля за контузията на Серина? Предпочитам да мисля за следващия си съперник в турнира. Това не е Серина, така че не мога да кажа нищо', сопна се Шарапова.

"Стандарт"