Ноле за Гришо: Умен, талантлив, излиза с Шарапова - за какво може още да мечтае?

снимка: БТА/AP

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович се пошегува за сметка на българския талант Григор Димитров. Двамата са големи приятели и никога не са криели добрите си отношение на корта и извън него.

Само няколко часа след първата победа на Ноле на финалния Мастърс в Лондон той трябваше да отговаря на различни въпроси, но именно сърбинът зададе шеговития тон на цялата пресконференцията, като шегите не спряха през цялото време.

"Още не се чувствам ветеран, макар че след като станах баща трябва да се наричам ветеран. Надявах се това, да не се случи на толкова ранен етап от кариерата ми," заяви Джокович.

След това на въпрос коя от срещите му с Григор Димитров си спомня най-добре той отвърна:

"Миналата година на демонстративния мач, когато си свалихме фланелките преди "Уимбълдън" (В Лондон 2013)," пошегува се Ноле, но продължи по-сериозно.

"Григор Димитров е много класен играч и е готов да се пребори за титла от Големия шлем. Той го показа на Уимбълдън тази година," сподели сериозния Джокович преди отново да се пошегува с българина.

"Димитров е много талантлив, красив, говори добре английски. Има си приятелка - Мария Шарапова - За какво може още да мечтае? И е българин," сподели с усмивка Джокович.