Победи за Григор Димитров и България на Световното по волейбол

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони даде своите прогнози за двубоите на Григор Димитров и националният отбор на България по волейбол, специално за Sporta.bg.

Теодора Стефанова предвижда български успехи в тениса и волейбола. Според ясновидката Григор Димитров ще се възползва добре от своите шансове, въпреки че го очаква труден двубой.

Неговият опонент ще има проблеми и Гришо ще вземе своето в този мач. Григор Димитров ще излезе срещу Гаел Монфис тази вечер в среща от 1/8 финалите на турнира US Open.

Волейболистите пък ги очаква по-труден мач от успеха над Мексико вчера, но те ще се поздравят с успеха, а на фона на мача може да изгрее нова българска звезда.

Гадателката се справи чудесно с последните си прогнози и пожелаваме успех на Гришо и момчетата на Пламен Константинов. България ще играе утре с отбора на Канада от 14:00 часа.

- Ще успее ли Григо Димитров да продължи чудесната си серия на US Open?

- Григор ще тръгне добре в първия сет. Французинът ще изравни играта и може да обърне резултата в сетовете. Това няма да притесни Григор, дори ще го мотивира повече. Той ще върви напред и ще изравни мача. Последният сет обаче ще бъде победен за Григор.

Българинът ще намери по време на мача най-правилният подход към своя съперник. Ще има и малко разсейване от страна на Гаел Монфис и Григор ще се възползва от това перфектно.

- Какво очакваш от следващия двубой на България срещу Канада на Световното по волейбол?

- България няма да има проблеми с отбора на Канада. Двубоят няма да бъде толкова лесен, колкото предишния или колкото се очаква. Дори волейболистите на Канада може да изравнят резултата в сетовете в началото. Виждам един момент, когато двата отбора ще са равни. Но Пламен Константинов ще направи смени и България отново ще излезе напред в резултата.

Ще има изненада в представянето на някои от младите ни волейболистите ни. Един от младите ни таланти ще бъде много атрактивен и интересен, и ще помогне на отбора за победата в този мач.