Гришо пред Vogue - за слиповете, сандалите с чорапи и гръндж стила

галерия:

Тенисист №1 на България Григор Димитров даде по-различно интервю за модната библия Vogue, на чийто страници изгря за септемврийския брой на списанието.

Гришо отново говори за любовта си към модата, признавайки, че има сериозни изисквания и по отношение на тенис екипите, с които се изявява така успешно на корта.

Хасковлията призна, че често се консултира с половинката си Мария Шарапова по отношение избора си на дрехи, а и не само.

"Смятам, че човек винаги е отговорен за своя собствен късмет, когато е на корта. Обичам силните цветове - червено и черно например. Харесва ми също така да съчетавам цветовете. Вярвам, че ако се чувстваш добре и ако изглеждаш добре, докато играеш, това може да ти даде допълнителен плюс, от който да се нуждаеш. Да изглеждаш добре, ти носи самочувствие и увереност. Гладих си екипа преди всеки мач на „Уимбълдън", коментира Григор пред Vogue.

"Харесва ми да изглеждам бохемски. Широки пуловери, тесни панталони. Много ми харесват например нещата на Рик Оуенс. Допада ми този гръндж стил. Като в Лос Анджелис е, а аз винаги съм харесвал този изглед още преди да се преместя там", добави талантливият българин.

Пред Vogue Гришо призна, че твърдо предпочита слиповете пред боксерките, като хасковлията разкри и любопитни подробности за отношенията си с Мария Шарапова.

"Когато си лежим, единият чете списание, а другия е с таблет и си казваме: „Какво мислиш за това или това?" Оценявам нейната намеса. Обичам начина, по който се облича".

4101651

"Мария винаги избира ресторанта", признава Гришо пред Vogue

"Коя е моята икона за стил в тениса? Бих казал Андре Агаси. Кой може да надмине неговите дънкови шорти? За мен, той въведе този стил. Познавам го доста добре... той е изключителен. Наистина забавен човек. Извън тениса ми харесва стилът на Джони Деп", добавя още Гришо.

Попитан какви заведения предпочита, българинът отговори: "Винаги Мария избира ресторанта – тя е много добра в това. Аз харесвам Сентрал Парк. Обичам да пазарувам. Перфектно е за мен. Има някаква мистерия наоколо, да се загубиш в този град. Нямам много време, но е хубаво да избягаш от една тълпа в друга тълпа".

За финал Григор Димитров добавя, че никога не би обул чорапи върху сандали, независимо какво казват модните тенденции.