Григор Димитров: Искам да постигна нещо в САЩ

снимка: Guliver/Getty Images

Ракета номер 1 на българския тенис Григор Димитров заяви, че иска да постигне нещо голямо на US Open тази година.

Тази нощ хасковлията започва своето участие в надпреварата и ще има за съперник представителя на домакините Райън Харисън. Ако го прескочи, Гришо ще направи най-доброто си постжение, тъй като до сега винаги е отпадал на старта на турнира.

"Никога не съм играл мач от нощната сесия тук, но винаги съм искал да го направя. По време на двубоя трябва да покажа най-доброто, на което съм способен. Нямам търпение да настъпи този момент. Подкрепата на феновете винаги ме зарежда", заяви Гришо пред сайта на АТР.

Искам да стигна напред в турнира. Целта ми е да подобря досегашните си резултати. Случват се толкова много неща и не остава време да си поема въздух. В последния турнир от Големия шлем всички са много развълнувани. Запалянковците оценяват доброто представяне и хубавия тенис", допълни звездата на българския тенис.

"Участвах на доста повече турнири тази година. Изиграх много мачове и като цяло имах по-добра подготовка в сравнение с предишните години. Вече съм по-зрял по отношение на играта и се чувствам по-уверен. Сигурен съм, че това ще ми даде нужния импулс да продължа напред", заключи българския тенисист български тенисист.