Григор Димитров за най-абсурдния си удар и ще ходи ли в Дисниленд с Маша

снимка: БТА/AP

Една от големите звезди в тениса в момента Григор Димитров беше в центъра на вниманието в социалната мрежа Туитър, след като "Найки" организира импровизирано интервю на феновете с българския талант.

Благодарение на хаштага #AskGrigor любителите на хасковлията, а и на тениса като цяло, имаха възможност за половин час да зададат колкото се може повече въпроси към Гришо, а той се постара да отговори на всички чрез акаунта на "Найки Тенис".

Стотици въпроси бяха зададени на Димитров, а сред "феновете" беше и половинката на българина Мария Шарапова, която го попита: "Ще се върнем ли скоро в Дисниленд"?

"Мария, утре какво ще правиш?", пошегува се Григор, като това беше и най-споделяният отговор от тези, които даде българина.

Иначе Гришо сподели, че любимият му удър досега в тура е бил по време на мач срещу Виктор Троицки преди няколко години, когато направи скъсено воле с удар зад краката. Може да го видите във видеото под статията.

А какво си мисли, когато сменя полетата по време на тенис двубой?

"Много неща ми минават през главата, но нито едно от тях не е свързано с тениса, хахаха", отговори Гришо. Също така той сподели, че щеше да е състезател по десетобой, ако не беше станал голяма тенис звезда.

Той отправи и голям комплимент към легендата Джон Макенроу, след като заяви категорично, че ако има възможност да си избере един партньор за мач на двойки, то това би бил бившият №1 в света.