Григор Димитров превзе Америка със стил

галерия:

снимка: Guliver/Getty Images

Българската тенис звезда Григор Димитров придружи своята приятелка Мария Шарапова на 22-те годишни награди за спортно майсторство (ESPY). Организатор на проявата е американския спортен медиен гигант – ESPN.

На бляскавата церемония в "Нокиа Тиътър" в Лос Анджелис" присъстваха част от най-големите спортни звезди в света, към които определено можем да причислим и Григор Димитров.

Българинът показа, че се чувства като у дома си сред големите величия в спорта. Дори нещо повече – той изглеждаше много стилен и определено заслужи овациите и аплодисментите на феновете.

Неговата приятелка Мария Шарапова бе една от звездите на вечерта и заедно с Рафа Надал бяха определени за най-добри тенисисти за последната една година. Маша бе бурно аплодирана от зрителите в залата, а роклята и бе зашеметяваща.

Няма как да не споменем и холивудските звезди, които бяха гости на вечерта. Камерън Диас, Джесика Алба, певeцът Крис Браун. Мария Шарапова излезе на сцената до Флойд Мейуедър, като рускинията носеше високи токчета и бе с една глава над боксьора.

Григор Димитров пък се снима с красавицата Кристин Тейгън и написа в Туитър: "Вижте кого открихме в бекстейджа"

Разгледайте още снимки от събитието в галерията:

4103012

 

4103017

 

4103014

 

4103013