Гришо изведе Маша на разходка и в Лондон (СНИМКА)

Григор Димитров и Мария Шарапова са една популярните и най-зорко следени двойки не само в тениса и спорта, а и въобще, така че едва ли за някого е изненада, че двамата отново бяха изловени от папараците.

 

Това се случи в английската столица Лондон, където Маша и Гришо се подготвят за участието си на Уимбълдън.

 

В интерес на истината Димитров и Шарапова успяват доколкото е възможно да пазят личния си живот в тайна, защото това са едва вторите папарашки снимки на двойката, които се появяват в интернет.

 

Sporta.bg припомня, че двамата бяха хванати за първи път малко по-рано през тази година - в една друга европейска столица - Мадрид, където българинът и рускинята участваха в турнир, а въпросните снимки пак бяха от разходна, и то след историческата победа на Гришо над световния номер 1 Новак Джокович.


Наскоро пък Димитров и Шарапова за първи път се престрашиха да се появят заедно и на официално събитие, като това се случи отново в Лондон.


Английските папараци са известни с бдителността и способността да хванат с обективите си дори несъществуващи неща, та камо ли двама влюбени, разхождащи се, хванати ръка за ръка като Маша и Гришо.


Разходката обаче явно е повлияла добре на чаровната рускиня, защото на другия ден на корта (б.а. понеделник), тя не показа милост и се класира за втория кръг. Григор Димитров пък започва участието си на Уимбълдън днес срещу италианеца Симоне Болели.