Шарапова: Не съм сгодена за Григор, просто сме гаджета

Звездата на женския тенис Мария Шарапова отрече спекулациите, че е сгодена за ракета номер 1 на България Григор Димитров.

 

Руската тенисистка гостува в шоуто на легендарния Лари Кинг, където покрай разговорите за спорта неизбежно се вмъкна и темата за мъжа на сърцето ѝ.

 

Sporta.bg припомня, че преди дни британския таблоид Mirror разпространи снимка, на коятона ръката на Маша сияе пръстен. Според изданието той е годежен и разбира се е подарък от Григор Димитров.

 

Двамата са заедно вече няколко месеца, а връзката им излезе наяве по време на турнира в Мадрид тази пролет, когато бяха изловени от папараци да се разхождат хванати за ръце.

 

Иначе още през януари ESPN разкри техните близки отношения, но те дълго време се опитваха да ги запазят в тайна.

 

Пред Лари Кинг обаче Шарапова бе категорична, че все още няма да се жени, а с Григор са само гаджета.

 

"Не съм женена, не съм и сгодена. Поне доколкото аз знам", заяви Маша пред легендарния водещ.

 

„С Григор сме гаджета. Той е добър играч. Познавам го от много години покрай тениса, но в слуховете, че съм сгодена няма никаква истина", добави Шарапова.

 

Гришо и Маша не успяха да се представят на ниво на последния за годината турнир от Големия шлем - US Open. Рускинята не участва заради, контузия, докато Димитров отпадна безславно още в първия кръг от 96-ия в света Жоао Соуса.

 

Двамата обаче използваха пълноценно времето, за да се насладят на почивка на Карибите преди подготовката за края на сезона в тениса.