Мария Гроздева възмутена от отношението на федерацията

снимка: SPORTA.BG

Звездата на българската спортна стрелба Мария Гроздева заяви, че е изключително обидена от отношението на федерацията към нея.

 

"С федерацията нямаме никакви контакти. Сигурно, ако се чувахме нямаше да се стигне до тези проблеми. Те са великите и не вдигат телефона да се обадят да ме попитат има ли нещо, няма ли, има ли проблем, няма ли! Така, че ние нямаме никаква комуникация.

 

Съжалява, че комуникацията ми с федерацията се превръща в махленска разправия чрез пресата. Страшно отвратително ми е това! Но за съжаление, явно друг начин няма. За това аз спирам да коментирам, казала съм каквото съм казала, не искам да се повтарям повече. След нова година ще видим какво ще направим, но тези хора - не върви с тях, не съм съгласна с тяхното управление.

 

Аз не изисквам нищо. Обидена съм от факта, че примерно имаме един генерален секретар, който аз не съм виждала никога през живота си и не го познавам. И името не съм му запомнила, защото не го познавам. Този генерален секретар е вече сигурно от четири месеца в тая федерация. Как не намери начин да се запознае със спортистите си, да се представи, да каже "аз съм новия ви генерален секретар, аз ще работя за тази федерация, приятно ми е да се запозная с вас, вие сте хората, които носят медалите на тая федерация". Няма такова нещо. Те се крият като мишки! И отговарят по вестниците.

 

Нещо съм казала, журналистът го е разкрасил още повече, те не ми се обаждат лично, а отговарят по същия начин чрез вестника. Това е просто недопустимо! За това ви казвам, че съм огорчена и обидена от празните приказки, които от федерацията говорят по мой адрес и изобщо от начина, по който се държат. Дойдоха, завзеха и ние спортистите сме никои, ние сме нищо, ние не сме тези, които носят медалите", възмутена бе шампионката.