ММА звездата Конър МакГрегър копира вакханалиите от Последният ергенски запой (СНИМКИ)

Звездата на бойните изкуства Конър МакГрегър реши да повтори сцените от хита "Последният ергенски запой". Поне за това говорят снимките от апартамента му в хотел "Хилтън", Ливърпул. Там ирландецът остана 5 дни, докато бременната му съпруга пази режим в Дъблин.

Кадри показаха резултатите от партито на Конър и неговите приятелчета, пише offnews. Остатъци от храна, бутилки и над 20 кенчета с райски газ се въргаляха по пода. Снимки не криеха наличието на солидно количество алкохол, не и жени. За дамите сигурно е имало отделни изпълнения.

ММА звездата, чието състояние надхвърля 17 милиона паунда, едва ли се е притеснил от цената за една нощувка - 300 паунда. Нито от нанесените щети. Конър е платил не само пораженията. Той е наел специална фирма за почистване след подобни апокалиптични купони.

Конър пристигна в Ливърпул миналата седмица за традиционните конни надбягвания. Той  нае за тайфата частен самолет, а после и Ролс Ройс. Боецът вдигна две бурни партита в местни дискотеки. После се отдаде на хотелския купон.