На вниманието на феновете на бойните спортове! Освободете си 26-и ноември и се наслаждавайте

галерия:

Европейско първенство по Комбат Рестлинг и Санда ще се състои по време на Фестивала по бойни изкуства в София в зала „Сиконко” 26-ти ноември - след само 17 дни! За любителите на бойни изкуства ще има още атрактивни битки по Вале тудо, Таекуондо в два стила и Тотал Контакт, всичко това на Фестивала на бойните изкуства. Цял ден на 26 ноември ще можем да наблюдаваме няколко бойни изкуства събрани под един покрив. Фестивала стана традиционен и всяка година се присъединява нова дисциплина. 

4161846

За зрителите ще е интересно да видят на едно място, съчетание от високи ритници и събаряне, боксови техники и ключове на земя от древния панкратион. В две от дисциплините: Санда и Комбат рестлинг ще се проведат европейски първенства, които ще са и подбор за предстоящи световни първенства през 2017г  .В лайт вале тудо няма да се допускат професионални участници, а ще се даде шанс на млади надежди да пробият път към галите на „Обединените бойни клубове”. В таекуондо стиловете ITF и WTF ще делят едно татами , в Таолу ще се покажат умения в изпълнение на форми. В туейшо се очаква нашествие на деца и юноши. Целта е бойните изкуства да достигнат до сърцата на всички!!!

Очакваме Ви на 26 ноември от 10.00 часа в зала  на Национална спортна академия!

Състезателните дисциплини, които ще бъдат представени са: Лайт-файтинг санда (16+ год.) , Санда (18+ год.) , Тотал-контакт файт (16+ год.), Туейшо, Комбат Рестлинг, Таекуондо ITF и WTF,  Лайт- Вале Тудо ( удари в стойка, събаряне и граплинг, 3 рунда по 3 минути)

ОРГАНИЗАТОРИ: – То'А България със съдействието на "Световната федерация по традиционно кунг фу" /WTKF/ ,  Спортен център“АВС Fight club“ ,  Спортен клуб „Кондор 2000“ , "Комбат Рестлинг- България" За записване в обявата на събитието ще намерите подробности или ползвайте адресите на всеки от организаторите!