Грациите с чудесно съчетание по "Шеркок Холмс" и сребро в Москва в дебюта си (ВИДЕО)

снимка: ансамбъл

Грациите от новия ансамбъл по художествена гимнастика грабнаха сребърен медал в Гран при на Москва. Иначе казано - още в своя дебют фините чаровници впечатлиха и това е оценено. Нашият отбор в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ели Бинева и Теди Александрова спечели общ сбор от 32,150 точки. В петък момичетата на треньорката Весела Димитрова бяха оценени с 15,700 точки за съчетанието с пет обръча.

Днешното съчетания на грациите бе страхотно и бяха оценени с 16,450 точки за позицията си на три топки и две въжета по музика от саундтрака на филма "Шерлок Холмс". Петте грации допуснаха леки грешки, като една от тях бе изпусната топка при изключително рисково изпълнение. Цялото съчетание е наситено с рискови елементи и ако малките грешки бъдат изчистени, оценките със сигурност ще надвишават и 18,000.

Домакините от Русия очаквано станаха първи, още повече, че разчитат на три момичета от стария ансамбъл, който е златен медалист от Олимпиадата в Рио. Трети се нареди ансамбълът на Египет. Медалите на отделните уреди ще бъдат разпределени в неделя.

ЕТО ГО СЪЧЕТАНИЕТО НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА