(СНИМКА) Цвети Стоянова се пусна като зайче: Заспиването е трудно, когато не спираш да мислиш за някого...

галерия:

снимка: Инстаграм

Цветелина Стоянова е всенародна любимка и дори след като вече не играе активно художествена гимнастика - феновете се интересуват от нея. Грацията пък няма спирка, що се отнася до публикациите в социалните мрежи.

Вчера Sporta.bg Ви запозна с прелюбопитна снимка, която Цвети пусна в Инстаграм. Постът бе доста нецензурен и сюрпризира последователите на крехката девойка.

Явно душевните състояния на Стоянова се менят често, защото последва нов фотос в Инстаграм. Този път такъв, че остави без дъх мъжката част от аудиторията във въпросната социална мрежа. За жалост на мачовците - публикацията на Цвети бе насочена към определен човек. Вероятно става дума за гаджето й - Александър Любенов, който е футболист.

На снимката Цветелина Стоянова е готова за сън, но не й се отдава да заспи. Тя е сложила на главата си красив дантелен атрибут, наподобяващ заешки ушички. Ефектът е зашеметяващ. Към постът си чаровницата е добавила описание: Заспиването е много трудно, когато не можеш да спреш да мислиш за някого...

4163287