Възмутително! Скандална треньорка крещи и тормози млади гимнастички (ВИДЕО)

За пореден път ставаме свидетели на своеволията, които си позволяват родните треньори по художествена гимнастика. Става дума за скандално поведение от страна на Елена Симеонова по време на тренировка в бургаската зала "Младост". На видеото се вижда как треньорката прилага груба сила и бълва обиди към една от възпитаничките си в местния клуб по художествена гимнастика "Олимпия".

Скандалните кадри са заснето от наш колега от местния Канал 0.

Видеото тотално взриви социалните мрежи и достигна до над 63 000 българи. Масовото споделяне на кадрите всяват в хората ужас от поведението на Елена Симеонова. Вижда се как скандалната треньорка хваща една от възпитаничките си за ушите след грешка в съчетание, дърпа я и й крещи на "ма".

Още по неадекватно бе и поведението на Симеонова, след като бе запитана защо е действала по този начин. "Нищо не е станало. Това е нормално", каза агресивната треньорка.

Симеонова е известна от доста време, след като успя да се забърка в корупционен скандал. През 2009-а бившата й съдружничка в бургаския клуб Петя Монева я обвини, че редовно е източвала пари от тогавашната Държавна агенция за младежта и спорта и общината, предназначени за нуждите на отбора. По онова време в клуба се подготвят редица национални състезателки, сред които Мария Матева, участвала на европейски и световни първенства, световни купи и Гран При.

Далаверите, които Симеонова върти в клуба кара другите треньорки и шефове да се откъснат от нея. Впоследствие Петя Монева се оттегля от клуба и сформира нов с името "Олимпия 74", като целият екип си тръгва с нея, а Елена Симеонова остава треньор и председател на "Олимпия".

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ: