Държат Цвети Стоянова под ключ, за да не я дразнят

Близките на Цвети Стоянова я охраняват денонощно и гимнастичката заживя в своеобразен затвора, след изписването й от "Пирогов". Целта на роднините и дружките от националния отбор по художествена гимнастика е тя да не общува с никого извън тях и да не получава никаква информация от външния свят.

"Цвети е в много деликатно положение. В момента общува само с баща си, баба си, брат си и момичетата от отбора, както и рехабилитаторите. Те обаче са инструктирани да не разговарят с нея по никакви теми извън лечението й", разкриват от обкръжението на красавицата, която оцеля по чудо след направения опит за самоубийство, пише "ПИК".

Стоянова бе изписана от "Пирогов" преди три дни и в момента се намирала в дома на баща си, където роднините се редували да я охраняват на смени. Прозорците й били заключени, както и жилището, за да се предотвратят евентуални инциденти, в случай, че изпадне в криза. Всички се надяват, че това все пак няма да се случи, тъй като ежедневно с нея работел психолог и състоянието й се подобрявало много бързо, както физически, така и психически.